Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 600 g ripe tomatoes (assorted), cut into slices, halves and wedges (see Tip)
- 10 sprigs fresh chives, cut into pieces
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- 125 g mascarpone cheese
- 100 g milk
- 15 - 20 g wasabi paste
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- snow pea sprouts, for garnishing
- extra virgin olive oil, for drizzling
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 992 kJ / 236.2 kcal
- Protides
- 3 g
- Glucides
- 8.5 g
- Lipides
- 20.8 g
- Graisses saturées
- 10.5 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 457.9 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30 min
Pork and chicken terrine
3h 20min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25min
Carrot, feta and mint salad
40min
Asparagus tart with sour cream pastry
2h
Peanut soba noodle wonton cups
40min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25 min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25min
Champagne poached chicken terrine
1h 30 min