Appareils et accessoires
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
Préparation 15min
Total 1h 25min
6 portions
Ingrédients
Chicken roulade
-
chicken breasts butterflied (see Tips)3
-
olive tapenade or pesto of choice90 - 130 g
-
ham6 slices
-
Swiss cheese gouda or Emmental6 slices
-
sun-dried tomatoes roughly chopped1 - 2 tbsp
-
fresh baby spinach leaves10 - 20
-
water900 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
842.7 mg
Protides
42.5 g
Calories
1461.4 kJ /
348 kcal
Lipides
18.5 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
8.2 g
Glucides
1.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix creating something incredible
92 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Wok-style curried vegetables
35min
Bucatini amatriciana
45min
Family Meatloaf
1h 10min
Texas White Bean Salad
15min
Bern-style Rösti (TM5)
40min
Unbaked Marbled Cheesecake
4h 35min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1h 15min
Honey, soy and mustard marinade
5min
Harissa lamb with green couscous
40min
Salmon and fennel risotto
30min
Chicken Caesar pasta salad
55min
Baked chicken pizzaiola
55min