![Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9eb349d0-045a-419c-a3ab-b0a689a383fc/Derivates/a4ec9069-a9a6-473c-8521-d0ddcf443ed3.jpg)
Versions compatibles
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Chicken roulade
- 3 chicken breasts, butterflied (see Tips)
- 90 - 130 g olive tapenade or pesto of choice
- 6 slices ham
- 6 slices Swiss cheese, gouda or Emmental
- 1 - 2 tbsp sun-dried tomatoes, roughly chopped
- 10 - 20 fresh baby spinach leaves
- 900 g water
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1461.4 kJ / 348 kcal
- Protides
- 42.5 g
- Glucides
- 1.8 g
- Lipides
- 18.5 g
- Graisses saturées
- 8.2 g
- Fibre
- 1.5 g
- Sodium
- 842.7 mg
Recettes alternatives
Prosciutto and basil egg cups
40min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6h 10min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 35min
Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
4h 15min
Family Meatloaf
1h 10 min
Sweet potato quiche with prosciutto
1h 15min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3h 5min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min