Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
TM6 TM5 TM31

Mushroom quinoa tartlets with truffle oil

3.8 (4 évaluations )

Ingrédients

Pastry cases

  • 80 g unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing
  • 80 g brown rice
  • 60 g buckwheat groats
  • 50 g quinoa
  • ½ tsp salt
  • 1 ½ tsp xanthan gum
  • 1 egg
  • 40 g cold water

Mushroom filling

  • 20 g dried mushrooms (porcini, shiitake, etc)
  • boiling water, for soaking
  • 1 garlic clove
  • 2 tsp olive oil
  • 60 g cream cheese
  • 10 sprigs fresh chives, finely chopped
  • 30 g walnuts
  • 1 - 2 pinches salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper
  • 2 tsp truffle oil, plus extra for drizzling
  • 150 g fresh mushrooms of choice, cut into slices
  • fresh thyme leaves, for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
338.8 kJ / 80.7 kcal
Protides
1.7 g
Glucides
5.6 g
Lipides
5.8 g
Fibre
0 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives