Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Potatoes
- 700 g water
- 500 g kipfler potatoes (small), cut into halves
- 24 large raw prawns, de-veined, peeled but with tails intact
- salt, to season
- 1 tbsp sherry vinegar
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 40 g eschalots, cut into fine dice
Sweet pickled cucumbers
- 150 g Lebanese cucumber (approx. 3), peeled, deseeded and cut into fine dice
- 50 g raw sugar
- 50 g white wine vinegar
- 100 g water
Horseradish cream
- 80 g thickened cream
- 50 g horseradish (see Tips)
- 60 g crème fraîche
- ½ tsp ground white pepper
- salt, to taste
Assembly
- 1 tbsp pink peppercorns (optional)
- ½ bunch baby radishes, cut into quarters
- 5 sprigs fresh chervil
- 50 g salmon caviar (optional)
- Infos nut.
- par 1 portions
- Calories
- 746.5 kJ / 177.8 kcal
- Protides
- 7.8 g
- Glucides
- 15.6 g
- Lipides
- 8.8 g
- Graisses saturées
- 3.5 g
- Fibre
- 1.7 g
- Sodium
- 452.7 mg
Recettes alternatives
Nam Jim
10 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Grilled potato salad with pangrattato
40min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Peas and jamon
40min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Asparagus and broad bean salad
25min
Scallops with pea purée
25min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25min