Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to serve (see Tips)
- 500 g white zucchini, cut into pieces (see Tips)
- 500 g liquid vegetable stock (see Tips)
- 800 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining - see Tips)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- grated Parmesan cheese, to serve (omit for dairy-free)
- toast, to serve (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2023.1 kJ / 481.7 kcal
- Protides
- 29.2 g
- Glucides
- 43.6 g
- Lipides
- 16.6 g
- Fibre
- 16.3 g
Recettes alternatives
Warm cabbage dish
15min
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
10min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40min
Spinach and feta muffins
40min
Artichoke and bean ragout
1h 30 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5 min
Black-eyed bean stew with baby squid
5h 15min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Zucchini soup
25min