
Appareils et accessoires
Creamy capsicum and zucchini soup
Préparation 30min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (approx. 2 cm)300 g
-
zucchini 100 g cut into pieces (1 cm) and 200 g cut into larger pieces (2 cm)300 g
-
olive oil40 g
-
brown onion (approx. 120 g), cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
cayenne pepper1 pinch
-
water500 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
ground black pepper1 pinch
Infos nut. par 1 portion
Calories
176.3 kcal /
740.8 kJ
Protides
3 g
Lipides
15 g
Glucides
6.4 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
4.5 g
Sodium
129.9 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Focus on Zucchini
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande