Creamy capsicum and zucchini soup
TM6 TM5 TM31

Creamy capsicum and zucchini soup

4.3 (166 évaluations )

Ingrédients

  • 300 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (approx. 2 cm)
  • 300 g zucchini, 100 g cut into pieces (1 cm) and 200 g cut into larger pieces (2 cm)
  • 40 g olive oil
  • 1 brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
  • 2 garlic cloves
  • 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 pinch cayenne pepper
  • 500 g water
  • 50 g pouring (whipping) cream
  • 1 pinch ground black pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
740.8 kJ / 176.3 kcal
Protides
3 g
Glucides
6.4 g
Lipides
15 g
Graisses saturées
4.5 g
Fibre
3.3 g
Sodium
129.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives