Creamy capsicum and zucchini soup

Creamy capsicum and zucchini soup

4.3 171 évaluations
Préparation 30min
Total 40min
4 portions

Ingrédients

  • red capsicum deseeded and cut into pieces (approx. 2 cm)
    300 g
  • zucchini 100 g cut into pieces (1 cm) and 200 g cut into larger pieces (2 cm)
    300 g
  • olive oil
    40 g
  • brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
    1
  • garlic cloves
    2
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • cayenne pepper
    1 pinch
  • water
    500 g
  • pouring (whipping) cream
    50 g
  • ground black pepper
    1 pinch

Infos nut. par 1 portion

Calories 176.3 kcal / 740.8 kJ
Protides 3 g
Lipides 15 g
Glucides 6.4 g
Fibre 3.3 g
Graisses saturées 4.5 g
Sodium 129.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...