Cauliflower soup with bacon dust
TM6 TM5

Cauliflower soup with bacon dust

4.7 (517 évaluations )

Ingrédients

Bacon dust

  • 150 g rindless bacon rashers

Cauliflower soup

  • 60 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
  • 900 g water
  • 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 950 g cauliflower, cut into small florets (3 cm)
  • 2 pinches sea salt, to taste
  • 3 pinches ground black pepper, to taste
  • 25 g butter or olive oil, to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
725.5 kJ / 172.7 kcal
Protides
12.9 g
Glucides
4.6 g
Lipides
10.3 g
Graisses saturées
5.4 g
Fibre
5.5 g
Sodium
1069.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives