
Appareils et accessoires
Cauliflower soup with bacon dust
Préparation 10min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
Bacon dust
-
rindless bacon rashers150 g
Cauliflower soup
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)60 g
-
water900 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)3 tsp
-
cauliflower cut into small florets (3 cm)950 g
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste3 pinches
-
butter or olive oil, to taste25 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
172.7 kcal /
725.5 kJ
Protides
12.9 g
Lipides
10.3 g
Glucides
4.6 g
Fibre
5.5 g
Graisses saturées
5.4 g
Sodium
1069.6 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Everyday cooking for Thermomix families
114 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande