Cauliflower soup with bacon dust

Cauliflower soup with bacon dust

4.7 527 évaluations
Préparation 10min
Total 35min
6 portions

Ingrédients

Bacon dust
  • rindless bacon rashers
    150 g
Cauliflower soup
  • Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)
    60 g
  • water
    900 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    3 tsp
  • cauliflower cut into small florets (3 cm)
    950 g
  • sea salt to taste
    2 pinches
  • ground black pepper to taste
    3 pinches
  • butter or olive oil, to taste
    25 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 172.7 kcal / 725.5 kJ
Protides 12.9 g
Lipides 10.3 g
Glucides 4.6 g
Fibre 5.5 g
Graisses saturées 5.4 g
Sodium 1069.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...