Almond and pear tart
TM6 TM5

Almond and pear tart

4.7 (170 évaluations )

Ingrédients

  • 100 g unsalted butter, softened and cut into pieces, plus extra for greasing
  • 100 g blanched almonds
  • 100 g caster sugar
  • 80 g plain flour, plus an extra 1 tablespoon
  • 2 eggs
  • 50 g milk
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • ½ tsp baking powder
  • 1 pinch salt
  • 2 ripe pears, peeled, cored and cut into thin slices (5 mm - see Tip)
  • brown sugar, for sprinkling
  • thickened cream, to serve (optional)

Infos nut.
par 1 portions
Calories
1543.4 kJ / 367.5 kcal
Protides
6.5 g
Glucides
29.7 g
Lipides
24.4 g
Graisses saturées
11.3 g
Fibre
3 g
Sodium
68.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives