Caramel, date and walnut bundt
TM6 TM5 TM31

Caramel, date and walnut bundt

4.8 (143 évaluations )

Ingrédients

Caramel sauce

  • 100 g pouring (whipping) cream
  • 80 g brown sugar
  • 50 g unsalted butter, cut into pieces
  • 1 tsp natural vanilla extract

Bundt

  • 60 g unsalted butter, softened, plus extra for greasing
  • 150 g pitted dates
  • 300 g water
  • 2 tsp bicarbonate of soda
  • 150 g raw sugar
  • 3 eggs
  • 1 tsp ground cinnamon
  • 170 g self-raising flour
  • 35 g desiccated coconut
  • 150 g walnuts, halved, plus extra chopped for decorating

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1335.3 kJ / 317.9 kcal
Protides
4.8 g
Glucides
29.1 g
Lipides
20.5 g
Graisses saturées
8.2 g
Fibre
2.4 g
Sodium
256.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives