Versions compatibles
Pork and lentils with onion and radish pickle
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Onion and radish pickle
- ½ red onion, cut into thin slices (see Tip)
- 2 radishes, trimmed and cut into thin slices (see Tip)
- 2 tbsp red wine vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Pork with lentils
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g olive oil
- 30 g French mustard
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 800 g pork fillets, trimmed and cut into halves
- 200 g crème fraîche
- 150 g pouring (whipping) cream
- 1000 g hot water
- 800 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- 2 dried bay leaves
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4470.9 kJ / 1064.5 kcal
- Protides
- 80.6 g
- Glucides
- 72 g
- Lipides
- 46.5 g
- Graisses saturées
- 22.4 g
- Fibre
- 15.3 g
- Sodium
- 508.2 mg
Recettes alternatives
Sweetcorn and potato chowder
40min
Mushrooms with pistachio butter
35min
Leek and cheddar pudding
1h 20min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50 min
Eggplant rotolo
1h 40 min
Eggplant cannelloni
1h 35min
Chicken Waldorf salad
40min
Lamb with pumpkin and lentils
50 min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Hunters' stew
1h
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45min
Pork and apple cider stew
1h 40 min