Appareils et accessoires
Far Breton with prunes
Préparation 10min
Total 2h
8 portions
Ingrédients
-
pitted prunes300 g
-
dark rum50 g
-
butter for greasing
-
caster sugar100 g
-
plain flour100 g
-
eggs4
-
full cream milk500 g
-
sea salt1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
84.3 mg
Protides
8.1 g
Calories
1081.3 kJ /
257.4 kcal
Lipides
6.1 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
42.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
French cuisine: Desserts
20 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Macadamia chocolate cookies
45min
Fig and apricot tea bread
1h 30min
Carrot and coriander soup
30min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26h 15min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Berry Clafoutis (Anna) Metric
1h 35min
Mixed berry clafoutis
40min
Spiced carrot porridge
25min
Santiago cake
1h 20min