Appareils et accessoires
Far Breton with prunes
Préparation 10min
Total 2h
8 portions
Ingrédients
-
pitted prunes300 g
-
dark rum50 g
-
butter for greasing
-
caster sugar100 g
-
plain flour100 g
-
eggs4
-
full cream milk500 g
-
sea salt1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
84.3 mg
Protides
8.1 g
Calories
1081.3 kJ /
257.4 kcal
Lipides
6.1 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
42.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
French cuisine: Desserts
20 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Mushroom croustade
1h 35min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
Pas d’évaluation
Black tahini banana bread
1h 20min
Quince crumble
1h 25min
Miso kraut
168h 20min
Almond and pear tart
40min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15min
Sun-dried tomato tartare
15min
Pear and chocolate frangipane
2h
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min