Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
TM6 TM5 TM31

Fish ambul thiyal (Sour fish curry)

3.9 (7 évaluations )

Ingrédients

  • 1060 g water
  • 1 lime, juice only (approx. 20 g)
  • 500 g firm white fish fillets, cut into pieces (3-4 cm)
  • 1 tsp black peppercorns
  • 2 tsp chilli powder
  • 1 cinnamon quill
  • 4 cm piece fresh ginger, peeled
  • 3 garlic cloves
  • 2 - 4 fresh green chillies, small, deseeded if preferred
  • 10 - 12 fresh curry leaves
  • 1 tbsp tamarind paste
  • 100 g coconut cream
  • 1 tsp salt
  • 2 - 3 pandan leaves (see Tips)

Infos nut.
par 1 portions
Calories
896 kJ / 213.3 kcal
Protides
26.9 g
Glucides
6.4 g
Lipides
8 g
Graisses saturées
5.7 g
Fibre
4.9 g
Sodium
733.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives