Appareils et accessoires
Fennel, date and nut bread
Préparation 25min
Total 1h 15min
10 slices
Ingrédients
Nut paste
-
macadamia oil (see Tips)55 g
-
raw almonds400 g
-
pumpkin seeds100 g
-
sunflower seeds100 g
-
sesame seeds60 g
-
sea salt to taste2 pinches
-
caster sugar (optional)1 tbsp
Bread
-
oil for greasing
-
pitted Medjool dates120 g
-
dried figs cut into halves70 g
-
fennel seeds1 tsp
-
eggs4
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
slivered almonds for garnishing (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
197.1 mg
Protides
19.2 g
Calories
2332.6 kJ /
555.3 kcal
Lipides
45 g
Fibre
7.7 g
Graisses saturées
4.7 g
Glucides
17.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegetarian Kitchen
87 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Beetroot salad
10min
Sage and buckwheat stuffing balls
1h 10min
Raw apple pie
3h 25min
Raw chocolate beetroot cake
2h 15min
Sunflower and sesame seed bread rolls
1h
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Falafel crackers
40min
Vegie crackers
12h 10min
Broccoli almond soup
30min
Seed and nut bread
1h 30min
Almond and date bars
2h 15min
Healthy banana bread
1h 15min