Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice

Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice

4.6 19 évaluations
Préparation 45min
Total 1h 5min
4 portions

Ingrédients

  • fresh ginger peeled, cut into thin slices (2-3 mm)
    15 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh red chilli (optionnel) deseeded if preferred
    ½ - 1
  • duck breast fillets, skin on
    700 g
    700 g chicken breast fillets, skin on
  • Chinese five spice powder (see Tips), to taste
    1 ½ - 2 tbsp
  • salt plus extra to taste
    2 pinches
  • water
    1200 g
  • Vegetable stock paste (refer to the recipe in Basic Cookbook)
    2 tsp
  • soy sauce
    80 g
  • long-grain white rice
    200 g
  • pak choi cut into pieces
    200 g
    200 g Chinese cabbage, cut into pieces
  • broccoli florets, cut into pieces (2 cm)
    100 g
  • fresh mushrooms
    250 g
  • toasted sesame oil (10 g)
    2 tsp
  • honey (approx. 80 g)
    2 ½ - 3 tbsp

Infos nut. par 1 portion

Calories 600 kcal / 2512 kJ
Protides 42 g
Lipides 20 g
Glucides 60 g
Fibre 6.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...