Versions compatibles
Crispy Japanese chicken with pickled cucumbers
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Pickled cucumbers
- 400 g baby Lebanese cucumbers, cut into ribbons
- ½ tsp salt
- ½ tsp caraway seeds
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh dill, leaves only
- 2 tbsp apple cider vinegar
- 1 tsp honey
- ½ lemon, juice only (approx. 20 g)
Japanese pepper seasoning
- 1 tbsp orange peel, dehydrated (see Tips)
- 1 tbsp black peppercorns
- 1 tbsp white sesame seeds
- 1 tbsp black sesame seeds (see Tips)
- 1 tsp wakame flakes (see Tips)
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 tsp sea salt
Crispy chicken
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 garlic clove
- 30 g tamari
- 1 egg
- 500 g chicken tenderloins
- 50 g gluten free cornflour, for coating
- vegetable oil, for deep frying
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2312.5 kJ / 550.5 kcal
- Protides
- 31.9 g
- Glucides
- 32.7 g
- Lipides
- 30.2 g
- Graisses saturées
- 4.1 g
- Fibre
- 5.7 g
- Sodium
- 1942.4 mg
Recettes alternatives
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25 min
Lemongrass and lime glazed vegetable wraps
40min
Mini pad Thai frittatas
40min
Onion bhaji
45min
Thai-style grilled pork skewers
7h 25min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Thai chicken balls with sweet chilli dipping sauce
1h
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10min
Turmeric lime chicken skewers
1h 30min
Malay-style coconut chicken
25h 40min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10h 30min
Larb (spicy minced chicken salad)
40min