Appareils et accessoires
Artisan potato bread
Préparation 10min
Total 2h 5min
12 slices
Ingrédients
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (1 cm - see Tips)150 g
-
water plus 2 tablespoons extra135 g
-
buttermilk125 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
sugar1 tsp
-
baker's flour plus extra to dust500 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
egg1
-
linseeds (flaxseeds) (optional)2 tsp
-
pumpkin seeds (optional)1 tbsp
-
egg yolk to glaze1
-
butter to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
303.8 mg
Protides
7.1 g
Calories
885.1 kJ /
210.7 kcal
Lipides
5.9 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
1.8 g
Glucides
31.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Cheat's Kaiser rolls
2 h 30 min
Chocolate Babka
3 h
Rye bread rolls
12 h
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 h 20 min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2 h 30 min
Iraqi cheese pies (cheese chureck)
1 h 40 min
Ciabatta olive sticks
2 h 5 min
Raspberry Almond Pulp Cakes
50 min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 h 25 min
Artisan Bread (Betty) Metric
4 h 35 min
Turkish Flatbreads
2 h 10 min
Cherry and peach loaf
1 h 55 min