Artisan potato bread
TM6 TM5 TM31

Artisan potato bread

4.8 (56 évaluations )

Ingrédients

  • 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
  • 150 g potatoes, peeled and cut into pieces (1 cm - see Tips)
  • 135 g water, plus 2 tablespoons extra
  • 125 g buttermilk
  • 2 tsp dried instant yeast
  • 1 tsp sugar
  • 500 g baker's flour, plus extra to dust
  • 1 ½ tsp sea salt
  • 1 egg
  • 2 tsp linseeds (flaxseeds) (optional)
  • 1 tbsp pumpkin seeds (optional)
  • 1 egg yolk, to glaze
  • butter, to serve

Infos nut.
par 1 slice
Calories
885.1 kJ / 210.7 kcal
Protides
7.1 g
Glucides
31.3 g
Lipides
5.9 g
Graisses saturées
1.8 g
Fibre
1.6 g
Sodium
303.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives