Appareils et accessoires
Rye bread rolls
Préparation 15min
Total 12h
12 pieces
Ingrédients
-
plain flour plus extra to dust400 g
-
rye flour100 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
water340 g
-
sea salt1 ½ - 2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
237.5 mg
Protides
4.6 g
Calories
638.4 kJ /
152.6 kcal
Lipides
0.5 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
32 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3h 20min
Seeded bread loaf
3h 20min
Quick Yoghurt Flatbreads with Smoked Salmon and Cream Cheese
25min
Chilli crunch (TM6)
30min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h
Artisan potato bread
2h 5min
Hazelnut dukkah with fennel
50min
Rye Bread Rolls- Bürli
12h
Rye sourdough baguettes
27h 20min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Mother sourdough starter
108h 20min
Everyday sourdough loaf
4h 20min