Appareils et accessoires
Rye bread rolls
Préparation 15min
Total 12h
12 pieces
Ingrédients
-
plain flour plus extra to dust400 g
-
rye flour100 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
water340 g
-
sea salt1 ½ - 2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
237.5 mg
Protides
4.6 g
Calories
638.4 kJ /
152.6 kcal
Lipides
0.5 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
32 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Carrot Cake Muffins with Walnut Crumble
40min
Pear and ginger paste
26h 25min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 30min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1h 40min
Bulghur
35min
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13h 5min
Vegan custard
15min
Plum and raspberry cobbler
1h 25min
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51h 35min
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Freeform basic bread
1h 35min
Seedy Wholemeal Bread
1h 35min