Lentil Mushroom Stroganoff
TM6 TM5

Lentil Mushroom Stroganoff

3.9 (112 évaluations )

Ingrédients

  • 3 ½ oz yellow onion, cut into pieces (approx. 1 sm. onion)
  • 2 garlic cloves
  • 1 tbsp olive oil
  • 2 tsp paprika
  • 5 oz dried brown lentils
  • 30 oz water, divided
  • 10 oz cremini mushrooms, sliced (approx. ¼ in.)
    ou 10 oz white button mushrooms, sliced (approx. ¼ in.)
  • 2 tbsp tomato paste
  • 2 tbsp Dijon mustard
  • 2 tbsp corn starch
  • 1 tbsp Worcestershire sauce
  • 2 tsp dried thyme
  • ½ tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 3 ½ oz low fat sour cream

Infos nut.
par 1 portion
Calories
657 kJ / 157 kcal
Protides
8 g
Glucides
21 g
Lipides
5 g
Fibre
4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives