
Appareils et accessoires
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
Préparation 10min
Total 1h 10min
4 portions
Ingrédients
-
olive oil plus extra to grease2 oz
-
cauliflower florets24 oz
-
artichoke hearts, in oil drained14 oz
-
peas fresh4 oz
-
garlic powder2 tsp
-
onion powder2 tsp
-
salt1 tsp
-
ground paprika2 tsp
-
aged white cheddar cheese cut into pieces4 oz
-
Gouda cheese cut into pieces2 oz
-
croutons5 oz
-
fresh parsley, leaves only plus extra to garnish1 oz
-
garlic cloves2
-
fresh jalapeño chili destemmed and deseeded1
-
carrots cut into pieces (2 in.)4 oz
Infos nut. par 1 portion
Calories
577.6 kcal /
2416.6 kJ
Protides
23.8 g
Lipides
31 g
Glucides
56.4 g
Fibre
14 g
Graisses saturées
10.7 g
Sodium
1391.7 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Step into Spring
10 Recettes
États-Unis
États-Unis