Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette

Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette

4.0 23 évaluations
Préparation 15min
Total 20min
4 portions

Ingrédients

  • canned chickpeas
    14 oz
  • cauliflower florets
    19 oz
  • rainbow carrots cut into pieces
    8 oz
  • red onion cut into wedges
    4 oz
  • sweet mini peppers stem removed, cut into pieces
    5 oz
  • Persian cucumbers trimmed, cut into pieces
    6 oz
  • extra virgin olive oil
    4 ½ oz
  • garlic cloves
    2
  • dried oregano
    1 tsp
  • red wine vinegar
    1 oz
  • water
    1 oz
  • lemon juice
    ½ oz
  • Dijon mustard
    1 heaping tsp
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
  • feta cheese crumbled
    8 oz

Infos nut. par 1 portion

Calories 635.7 kcal / 2659.7 kJ
Protides 18.7 g
Lipides 46.7 g
Glucides 39 g
Fibre 10.5 g
Graisses saturées 13.2 g
Sodium 1086 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...