Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
TM6

Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash

4.5 (19 évaluations )

Ingrédients

  • 16 oz pattypan squash, cut into pieces (1 in.)
  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • 1 tsp salt, to taste, divided
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • 8 oz broccoli rabe, trimmed, cut into pieces
  • 62 oz water, divided
  • 3 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 2 oz pine nuts
  • 2 garlic cloves
  • 2 oz baby spinach
  • 5 oz extra virgin olive oil
  • 2 tsp lemon juice
  • 8 oz dried whole wheat pasta

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3251 kJ / 777 kcal
Protides
21 g
Glucides
55 g
Lipides
57 g
Graisses saturées
10 g
Fibre
8 g
Sodium
1069 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives