Appareils et accessoires
Pruimentaart
Préparation 20min
Total 1h 30min
20 stuks
Ingrédients
-
melk125 g
-
verse gist (20 g)½ kubus
-
suiker50 g
-
bloem plus extra om te bestrooien350 g
-
ongezouten boter in stukken50 g
-
ei1
-
fijn zout1 snuifje
-
bloem
-
bloemsuiker2 el
-
kaneel½ - 1 tl
-
pruim gehalveerd1300 - 1500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
3 g
Calories
567 kJ /
135 kcal
Lipides
3 g
Fibre
2.2 g
Glucides
23 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Zoete verleiding
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Eiersalade met curry
1h 30min
Appel-notenbrood
1h 25min
Bananen powerballs
15min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Pas d’évaluation
Pudding
15min
Kweeperentaart
8h
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1h
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Pas d’évaluation
Kip- en aspergetaartjes
1h 35min
Boerenbrood
2h
Mangochutney
1h 20min
Worst met erwtenrisotto
30min