Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 40 g olive oil
- 2 tbsp lemon juice
- ½ tsp salt
- 24 raw prawns, peeled and deveined
- 80 g brown onions, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 500 g cucumbers, cut into pieces
- 1 lemon, cut into slices, each slice quartered
- 500 g water
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- ¼ tsp ground black pepper
- 200 g full cream milk
- 40 g plain flour
- 2 tbsp fresh dill, leaves only (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 733 kJ / 175 kcal
- Protides
- 12 g
- Glucides
- 10 g
- Lipides
- 9 g
- Fibre
- 1.4 g
Recettes alternatives
White fish and lemon risotto
30min
Lamb and barley soup
50min
Crab and ginger tart with chilli dressing
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Beetroot soup with herb dumplings
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Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
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Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
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Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1h
Grain salad lettuce cups
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Pea and lettuce soup with scallops
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Seafood con arroz
45 min
Seafood and corn chowder
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Cream of mushroom soup
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