
Appareils et accessoires
Grain salad lettuce cups
Préparation 15min
Total 1h 55min
6 portions
Ingrédients
-
dried shiitake mushrooms20 g
-
hot water800 g
-
farro160 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water1200 g
-
puy lentils140 g
-
white quinoa100 g
-
peeled raw prawns10
-
olive oil3 tbsp
-
sea salt flakes plus extra to taste1 tsp
-
fresh ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
kale leaves stalks removed and leaves cut into thin slices2
-
fresh basil leaves only, cut into thin strips6 sprigs
-
lemon juice2 tsp
-
baby cos lettuce leaves separated2
-
feta cheese crumbled150 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
408.5 kcal /
1716 kJ
Protides
23.1 g
Lipides
16.6 g
Glucides
37.5 g
Fibre
9.5 g
Graisses saturées
5.1 g
Sodium
813.1 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Entertaining with Dani Valent
95 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande