Mushroom soup

Mushroom soup

3.2 39 évaluations
Préparation 10min
Total 30min
4 portions

Ingrédients

  • fresh field mushrooms
    100 g
  • brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
    1
  • unsalted butter cut into cubes
    40 g
  • gluten free flour mix (see Tips)
    30 g
  • water
    1000 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • dried bay leaf
    1
  • fresh Swiss brown mushrooms cut into quarters
    100 g
  • fresh shiitake mushrooms cut into quarters
    50 g
  • fresh chives finely chopped for garnishing

Infos nut. par 1 portion

Calories 130.8 kcal / 549 kJ
Protides 3.2 g
Lipides 9 g
Glucides 7.2 g
Fibre 2.1 g
Graisses saturées 5.6 g
Sodium 892 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...