
Appareils et accessoires
Mushroom soup
Préparation 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
fresh field mushrooms100 g
-
brown onion (approx. 120 g), cut into quarters1
-
unsalted butter cut into cubes40 g
-
gluten free flour mix (see Tips)30 g
-
water1000 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried bay leaf1
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into quarters100 g
-
fresh shiitake mushrooms cut into quarters50 g
-
fresh chives finely chopped for garnishing
Infos nut. par 1 portion
Calories
130.8 kcal /
549 kJ
Protides
3.2 g
Lipides
9 g
Glucides
7.2 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
5.6 g
Sodium
892 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Good food, gluten free
94 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande