
Appareils et accessoires
Cucumber soup
Préparation 10min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
Lebanese cucumber (approx. 3), cut into pieces320 g
-
brown onion90 g
-
butter30 g
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
fresh dill leaves only, plus extra for garnishing1 sprig
-
potato peeled and cut into pieces (3 cm)200 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
raw sugar (optional)1 tsp
-
pouring (whipping) cream100 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
202.5 kcal /
850.3 kJ
Protides
3.2 g
Lipides
15.3 g
Glucides
11.4 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
10.1 g
Sodium
999.3 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Soups for all seasons
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande