Appareils et accessoires
Basil sorbet (palate cleanser)
Préparation 10min
Total 10min
8 portions
Ingrédients
-
caster sugar to taste130 - 150 g
-
pine nuts60 g
-
lemons (approx. 2), skin thoroughly washed, ends trimmed, deseeded and cut into quarters (see Tips)170 g
-
fresh basil leaves (approx. 1-2 bunches) (see Tips)20 g
-
ice cubes700 g
-
water50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
4 mg
Protides
1.2 g
Calories
546.8 kJ /
130.1 kcal
Lipides
5.3 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
19.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegetarian Kitchen
87 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
White bean dip with chimichurri
15min
Hollandaise sauce
15min
Date and tamarind chutney
8h 50min
Blackberry vinegar chocolate truffles
17h
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Lemon ice cream torte
48h 40min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1h 55min
Broccoli and blue cheese soup
25min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1h 40min
Béarnaise sauce
10min
Chickpea sundal
6h 45min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min