![Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8020EC6C-28E7-4E94-9ECA-29D9F43F9092/Derivates/6910EFC6-B2F3-4A3D-8F2E-53B0BE272D89.jpg)
Versions compatibles
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 60 g medium-hard cheese (e.g. Gruyère or Cheddar), cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
-
50
g day old bread rolls, cut into pieces (1-2 cm)
ou 50 g day old bread, cut into pieces (1-2 cm) - 200 g frozen chopped spinach, thawed
- 4 eggs
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 50 g onions, cut into halves
- 50 g carrots, cut into pieces
-
700
g ripe tomatoes, cut into pieces
ou 700 g canned diced tomatoes - 6 - 8 fresh basil leaves
- 500 g water
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to The Basic Cookbook)
- 400 g mixed vegetables (e.g. capsicum, zucchini, eggplant), cut into pieces (2-3 cm)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1654 kJ / 395 kcal
- Protides
- 17 g
- Glucides
- 19 g
- Lipides
- 26 g
- Fibre
- 6.5 g
Recettes alternatives
Roasted eggplant
1h 35min
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Miso soup
30min
Adobo beef
1h 10min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2h 15min
Radish cakes
1h 5min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1h
Seafood panzanella
1h
Fish balls with yoghurt sauce
1h 50min
Revithia (chickpea soup)
24h 40min
Cream of tomato soup
25min