Versions compatibles
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 60 g medium-hard cheese (e.g. Gruyère or Cheddar), cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
-
50
g day old bread rolls, cut into pieces (1-2 cm)
ou 50 g day old bread, cut into pieces (1-2 cm) - 200 g frozen chopped spinach, thawed
- 4 eggs
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 50 g onions, cut into halves
- 50 g carrots, cut into pieces
-
700
g ripe tomatoes, cut into pieces
ou 700 g canned diced tomatoes - 6 - 8 fresh basil leaves
- 500 g water
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to The Basic Cookbook)
- 400 g mixed vegetables (e.g. capsicum, zucchini, eggplant), cut into pieces (2-3 cm)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1654 kJ / 395 kcal
- Protides
- 17 g
- Glucides
- 19 g
- Lipides
- 26 g
- Fibre
- 6.5 g
Recettes alternatives
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Steamed chocolate and prune puddings
1h 30min
Green goodness soup
10min
Steamed snapper, black beans and rice
1h 10min
Chicken broth with bread dumplings
1h 5min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1h 40min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1h
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30min
Rote Grutze (red fruit pudding)
2h 20min