Versions compatibles
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 60 g medium-hard cheese (e.g. Gruyère or Cheddar), cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
-
50
g day old bread rolls, cut into pieces (1-2 cm)
ou 50 g day old bread, cut into pieces (1-2 cm) - 200 g frozen chopped spinach, thawed
- 4 eggs
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 50 g onions, cut into halves
- 50 g carrots, cut into pieces
-
700
g ripe tomatoes, cut into pieces
ou 700 g canned diced tomatoes - 6 - 8 fresh basil leaves
- 500 g water
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to The Basic Cookbook)
- 400 g mixed vegetables (e.g. capsicum, zucchini, eggplant), cut into pieces (2-3 cm)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1654 kJ / 395 kcal
- Protides
- 17 g
- Glucides
- 19 g
- Lipides
- 26 g
- Fibre
- 6.5 g
Recettes alternatives
Green goodness soup
10min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2h 15min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5 min
Lentil hotpot
12h 45 min
Creamy turkey stew (TM5)
3h 50min
Zucchini, Brie and basil soup
35 min
Pearl rice meatballs
2h
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Pas d’évaluation
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Miso soup and sake seafood with rice
1h 5 min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30min