Curried lentils and steamed pumpkin

Curried lentils and steamed pumpkin

3.5 16 évaluations
Préparation 35min
Total 1h 15min
8 portions

Ingrédients

  • cumin seeds (10 g)
    3 heaped tsp
  • coriander seeds (10 g)
    4 heaped tsp
  • salt
    1 ½ tsp
  • fresh coriander plus extra to garnish
    30 g
  • fresh coconut flesh (optionnel) cut into pieces (2-3 cm)
    50 g
    3 heaped tbsp grated coconut, (15 g)
  • unsalted butter cut into pieces
    80 g
  • brown onions cut into pieces
    300 g
  • garlic cloves
    2
  • ground cayenne pepper
    ½ - ¾ tsp
    1 - 2 fresh green chillies, (6-8 cm long), deseeded, if preferred
  • butternut pumpkin deseeded, cut into 8 pieces with skin on
    1000 - 1200 g
  • dried lentils (green or brown)
    300 g
  • water
    1000 g
  • preserved roasted red capsicums cut into pieces (1-2 cm)
    250 - 300 g
  • crème fraîche (optionnel)
    130 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 358 kcal / 1504 kJ
Protides 13 g
Lipides 17 g
Glucides 33 g
Fibre 10.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...