Versions compatibles
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 80 g olive oil
- 50 g soy sauce
- ½ tsp brown sugar
- 1 lemon, zest and juice
- 4 skinless salmon fillets (150-180 g each)
- 100 g eschalots, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 100 g leek, white part only, cut into pieces
- 20 - 30 g fresh ginger, peeled (optionnel)
- 100 g celery stalks, cut into pieces
- 350 g frozen green peas
- 450 g water
- 2 tsp salt
- 400 g broccoli
- 2 pinches ground black pepper
- 50 - 100 g pouring (whipping) cream, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2782 kJ / 664 kcal
- Protides
- 46 g
- Glucides
- 19 g
- Lipides
- 43 g
- Fibre
- 9.4 g
Recettes alternatives
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min
Turmeric fish
30 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40 min
Sardines in parcels with green bean salad
Ninguna calificación
Russian beetroot salad
1h 10 min
Cod with citrus butter
40min
Seared tuna on chilli bean mash
35 min
Pea and lettuce soup with scallops
45min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min