
Appareils et accessoires
Spanish green lentil and chorizo soup
Préparation 10min
Total 12h 45min
6 portions
Ingrédients
Soup
-
dried green lentils150 g
-
water plus extra for soaking600 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
garlic clove1
-
red capsicum deseeded and cut into pieces1
-
ground smoked paprika½ tsp
-
olive oil30 g
-
carrot cut into pieces1
-
celery stalks cut into pieces2
-
pumpkin cut into cubes (2-3 cm)100 g
-
dried bay leaf1
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
chorizo sausage (approx. 250 g), cut into slices (1 cm)2
Pancetta croutons
-
bread each slice cut into 3 strips4 slices
-
pancetta12 slices
Infos nut. par 1 portion
Calories
329.1 kcal /
1382.4 kJ
Protides
21.2 g
Lipides
16.3 g
Glucides
22.1 g
Fibre
6.9 g
Graisses saturées
4.6 g
Sodium
2117.1 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Soups for all seasons
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande