Versions compatibles
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 50 g raw cashews
- water, for soaking
Chive oil (optional)
- 250 g ice
- filtered water, for ice bath and for boiling
- 60 g fresh chives
- 150 g extra virgin olive oil
Soup and cashew cream
- 1 - 2 garlic cloves
- 100 g brown onion, cut into halves
- 3 spring onions/shallots, trimmed, white parts and half of green parts
- 80 g ghee
- 750 g water
- 2 tbsp lemon juice
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 250 g broccoli, cut into small florets and stalks cut into thin slices
- 300 g frozen baby peas
- 200 g cauliflower, cut into small florets
- 2 tsp salt
- ground black pepper, to taste (optional)
- 2 egg yolks (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3018.3 kJ / 718.5 kcal
- Protides
- 13.2 g
- Glucides
- 13 g
- Lipides
- 67.1 g
- Graisses saturées
- 20.9 g
- Fibre
- 10 g
- Sodium
- 1531.4 mg
Recettes alternatives
Curried carrot and ginger soup
40min
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Green goodness soup
10 min
Carrot and coriander soup
30min
Zucchini soup
25 min
Beetroot soup (gut health)
40min
Broccoli almond soup
30min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Thai green broccoli and spinach soup
25 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45min
Broccoli soup with sage oil
30min