Appareils et accessoires
Lamb stew
Préparation 20min
Total 50min
6 portions
Ingrédients
-
garlic cloves6
-
extra virgin olive oil100 g
-
lamb meat for stew, boneless cut (3 cm x 3 cm)900 g
-
salt1 tsp
-
pepper, ground3 pinches
-
paprika½ tbsp
-
vinegar2 tbsp
-
thyme, fresh1 sprig
-
oregano, fresh½ tsp
-
bay leaf, dried1
-
white wine50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
14.84 g
Calories
1418 kJ /
339 kcal
Lipides
30.57 g
Fibre
0.1 g
Glucides
1.17 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mediterranean Cuisine
67 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1h 25min
Chickpea soup with spinach
40min
Meat stock paste
45min
Beef Stroganoff
1h
Stuffed vegetables
1h 20min
Tomato rice
30min
Cod with citrus butter
50min
Steamed rice
25min
Creamy mustard chicken stew
40min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Fish curry
35min
Beef goulash with bread dumplings
1h 30min