Ravioli with zucchini sauce
TM6 TM5 TM31

Ravioli with zucchini sauce

4.3 (64 évaluations )

Ingrédients

  • 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 1 garlic clove
  • 50 g olive oil
  • 300 g zucchini, cut into pieces (2 cm)
  • ½ tsp ground black pepper
  • water, for boiling pasta
  • 1 tsp salt
  • 5 anchovy fillets in oil, drained
  • 2 sprigs fresh basil, leaves only
  • 100 g pouring (whipping) cream
  • 500 g fresh ravioli pasta (see Tips)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1828.4 kJ / 435.4 kcal
Protides
13.1 g
Glucides
28.7 g
Lipides
29.4 g
Graisses saturées
10.9 g
Fibre
0.9 g
Sodium
1178.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives