![Quick veggie pasta salad Quick veggie pasta salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/652f357d3a93813b17acd04c840e83f8/Derivates/0b7e3c2dd5d31c3c75cd3848ae90c87cf8763141.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 eschalot (approx. 40 g)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g sour cream
- ½ tsp ground mountain pepperberry (see Tips) or ground black pepper
- 1000 g water
- 1 tsp sea salt
- 250 g small dried pasta of choice
- 200 g broccoli, cut into small florets
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 1 yellow capsicum, deseeded and cut into small cubes (5 mm)
- fresh basil leaves, to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1562.2 kJ / 373.4 kcal
- Protides
- 10.7 g
- Glucides
- 39.4 g
- Lipides
- 19.5 g
- Graisses saturées
- 5.2 g
- Fibre
- 3.3 g
- Sodium
- 561.7 mg
Recettes alternatives
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
Creamy tomato and feta pasta
35 min
Vegetable potato salad with chicken
1h 15min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 min
Penne and vegetables
35 min
Mediterranean vegetable bake
50 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Mexican one-pot pasta
30 min
Chicken Caesar pasta salad
55 min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 min