Quick veggie pasta salad

Quick veggie pasta salad

4.1 49 évaluations
Préparation 15min
Total 30min
6 portions

Ingrédients

  • eschalot (approx. 40 g)
    1
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    50 g
  • mayonnaise (see Tips)
    100 g
  • sour cream
    100 g
  • ground mountain pepperberry (see Tips) or ground black pepper
    ½ tsp
  • water
    1000 g
  • sea salt
    1 tsp
  • small dried pasta of choice
    250 g
  • broccoli cut into small florets
    200 g
  • cherry tomatoes cut into halves
    250 g
  • yellow capsicum deseeded and cut into small cubes (5 mm)
    1
  • fresh basil leaves, to garnish

Infos nut. par 1 portion

Calories 373.4 kcal / 1562.2 kJ
Protides 10.7 g
Lipides 19.5 g
Glucides 39.4 g
Fibre 3.3 g
Graisses saturées 5.2 g
Sodium 561.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...