Semolina dumplings with mushroom sauce

Semolina dumplings with mushroom sauce

3.1 9 évaluations
Préparation 25min
Total 40min
4 portions

Ingrédients

Semolina dumplings
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    4 sprigs
  • milk
    300 g
  • salted butter
    30 g
  • salt
    1 ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • nutmeg
    2 pinches
  • fine semolina
    200 g
  • egg yolks
    2
  • water (approx. 2 litres)
  • plain flour for dusting
Mushroom sauce
  • eschalots
    3
  • garlic clove
    1
  • white wine
    50 g
  • salted butter
    40 g
  • fresh Swiss brown mushrooms cut into quarters
    400 g
  • ground black pepper
    2 pinches
  • salt
    ½ tsp
  • plain flour
    30 g
  • pouring (whipping) cream
    200 g
  • fresh chives finely chopped, for garnishing

Infos nut. par 1 portion

Calories 645.4 kcal / 2700.3 kJ
Protides 14.8 g
Lipides 37.6 g
Glucides 62.7 g
Fibre 3.3 g
Graisses saturées 22.8 g
Sodium 1351.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...