Versions compatibles
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1200 g water, plus extra to top up (not higher than the 2L maximum fill level)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 500 g chicken wings, skin on
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 potato (approx. 100 g), cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 tsp olive oil
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 150 g white rice (medium-grain)
- 1 egg
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1521.3 kJ / 363.6 kcal
- Protides
- 25.5 g
- Glucides
- 22.5 g
- Lipides
- 18.8 g
- Graisses saturées
- 5.6 g
- Fibre
- 2.5 g
- Sodium
- 243.9 mg
Recettes alternatives
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1h 30 min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30min
Mashed potatoes
40min
Minestrone
40min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1h 45min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Pas d’évaluation
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Chicken broth with bread dumplings
1h 5min
Yoghurt soup cups
1h 10min
Keftethes (Greek meatballs)
40min
White zucchini and cannellini bean soup
25min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min