Versions compatibles
Chilorio shredded pork with lime-pickled onions
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Lime-pickled onions
- 2 red onions, cut into thin rings
- 1 tbsp sea salt flakes
- 2 limes, juice only
- 1 fresh green chilli, deseeded and cut into thin slices
Chilorio
- 1000 g pork shoulder (fatty), cut into pieces (3 cm)
- 1300 g water
- 40 g ancho chillies, stems removed
- 2 tsp fine salt
- 60 g apple cider vinegar
- 6 garlic cloves
- 1 tsp cumin seeds
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tbsp dried oregano
- 1 piece orange, zest (1 x 2 cm), no white pith
- 1 orange, juiced
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- tortillas, to serve
- Infos nut.
- par 1 portions
- Calories
- 1681.3 kJ / 400.3 kcal
- Protides
- 25.8 g
- Glucides
- 27.4 g
- Lipides
- 19.6 g
- Graisses saturées
- 7.9 g
- Fibre
- 5.1 g
- Sodium
- 2086.3 mg
Recettes alternatives
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4h
Oysters Mignonette
5 min
Mexican chicken soup
30min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Spiced lamb flatbread
2h
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1h 10min
Peppercorn sauce
20 min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1h 15min
Pulled pork with apple and fennel salad
2h 45min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Gin and tonic sorbet with cucumber
12h
Tinga de pollo (shredded chicken)
35min