Tinga de pollo (shredded chicken)

Tinga de pollo (shredded chicken)

4.5 53 évaluations
Préparation 10min
Total 35min
6 portions

Ingrédients

  • chipotle chillies dried, stems removed, to taste
    20 - 30 g
  • brown onions (approx. 300 g), cut into halves
    2
  • fresh tomatoes (approx. 4), blanched, skins removed and deseeded (see Tips)
    300 g
  • olive oil
    30 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    2 tbsp
  • skinless chicken breast fillets cut into pieces (3-4 cm)
    1000 g
  • white sugar
    30 g
  • dried bay leaves
    2

Infos nut. par 1 portion

Calories 266 kcal / 1117.3 kJ
Protides 38.8 g
Lipides 7.8 g
Glucides 9 g
Fibre 2.5 g
Graisses saturées 1.6 g
Sodium 83.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...