Appareils et accessoires
Tinga de pollo (shredded chicken)
Préparation 10min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
chipotle chillies dried, stems removed, to taste20 - 30 g
-
brown onions (approx. 300 g), cut into halves2
-
fresh tomatoes (approx. 4), blanched, skins removed and deseeded (see Tips)300 g
-
olive oil30 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tbsp
-
skinless chicken breast fillets cut into pieces (3-4 cm)1000 g
-
white sugar30 g
-
dried bay leaves2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
83.4 mg
Protides
38.8 g
Calories
1117.3 kJ /
266 kcal
Lipides
7.8 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
1.6 g
Glucides
9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Taste of Mexico
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Tinga de Pollo
40min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30min
Chicken Enchiladas
40min
Arroz a la Mexicana (Mexican rice)
35min
Tamales Verdes
2h 55min
Tamales Oaxaqueños
2h 40min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Chicken Fajita Soup
50min
Huevos Rancheros
45min
Tortilla Soup
25min
Slow cooked Mexican beef
1h 30min