
Appareils et accessoires
Pulled pork with apple and fennel salad
Préparation 20min
Total 2h 45min
4 portions
Ingrédients
Pulled pork
-
red onion cut into halves140 g
-
olive oil20 g
-
taco seasoning (see Tips)1 - 2 tbsp
-
rice malt syrup20 g
-
apple cider vinegar50 g
-
Worcestershire sauce40 g
-
soy sauce20 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste50 g
-
pork loin cut into cubes (3 cm)900 g
-
cornflour1 ½ tbsp
Salad and assembly
-
red apple cut into thin slices (see Tips)1
-
fennel bulb cut into thin slices (see Tips)1
-
rocket60 g
-
bread of choice (see Tips)
-
avocado flesh only, cut into thin slices1
-
sour cream to serve
-
fresh coriander leaves to serve
-
lime cut into wedges (optional)1
Infos nut. par 1 portion
Calories
945 kcal /
3969.8 kJ
Protides
58.9 g
Lipides
50.8 g
Glucides
56.7 g
Fibre
14.1 g
Graisses saturées
15.4 g
Sodium
1811.8 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Eat Well
102 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande