Coconut rice with Asian inspired pork and eggs

Coconut rice with Asian inspired pork and eggs

4.5 51 évaluations
Préparation 20min
Total 40min
4 portions

Ingrédients

Soy reduction
  • soy sauce
    60 g
  • water
    2 tbsp
  • brown sugar
    2 tbsp
  • hot chilli sauce (e.g. Sriracha - see Tips)
    ½ tsp
Pork mince
  • pork fillet cut into pieces (3 cm), partially frozen
    500 g
  • garlic cloves
    2
  • piece fresh ginger peeled
    2 cm
  • spring onions/shallots white part only, cut into quarters (reserve green fronds)
    4
  • peanut oil or olive oil
    20 g
  • canned water chestnuts drained
    230 g
  • sea salt
    2 pinches
  • ground white pepper
    2 pinches
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    ½ tsp
  • water
    1 tbsp
Coconut rice and eggs
  • white rice
    300 g
  • canned coconut milk
    400 g
  • water
    500 g
  • peanut oil or olive oil, plus extra for greasing
    20 g
  • eggs
    4
  • fresh coriander leaves only, finely chopped for garnishing
    4 sprigs

Infos nut. par 1 portion

Calories 773 kcal / 3247 kJ
Protides 45 g
Lipides 33 g
Glucides 72 g
Fibre 5 g
Graisses saturées 18.5 g
Sodium 1379.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...