Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Cheese and polenta dumplings
- extra virgin olive oil, for greasing
- 300 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 190 g polenta
- 80 g self-raising flour
- 1 pinch sea salt
- 1 tsp baking powder
- 100 g full cream milk
- 1 egg
Beef cobbler
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 3 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 500 g beef mince
- 1 tsp raw sugar
- 1 tsp paprika
- 1 tsp ground ginger
- ¼ - ½ tsp ground cayenne pepper, to taste
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground allspice
- 1 pinch ground black pepper
- 400 g canned chopped tomatoes
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g water
- 1 tbsp tomato paste
- 400 g canned black beans, drained and rinsed
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (2 cm)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4212.2 kJ / 1002.9 kcal
- Protides
- 65.5 g
- Glucides
- 72 g
- Lipides
- 47.3 g
- Graisses saturées
- 23.9 g
- Fibre
- 14.7 g
- Sodium
- 1406.7 mg
Recettes alternatives
Classic meatloaf
1h 35min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Sausage and butter bean winter stew
25min
Mexican cottage pie
1h 30min
Ham and zucchini quiche
1h 45min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Southern-style pork and bean casserole
40min
Family chicken galette
1h 55min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50 min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Butternut and bacon macaroni cheese
1h 30min