Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Dumplings
- 25 g butter, plus extra for greasing
- 300 g day old bread, cut into pieces (3 cm) (see Tips)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves and stalks
- 80 g brown onion (approx. ½ onion), cut into halves
- 200 g full cream milk
- 2 eggs
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper, to taste
Goulash
- 3 garlic cloves
- 450 g onions (approx. 2½ onions), cut into quarters
- 30 g vegetable oil
- 750 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp sugar
- 50 g tomato paste
- 350 g fresh tomatoes (approx. 3), cut into pieces
- 200 g red wine
- 2 tbsp sweet paprika
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp caraway seeds
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 1 tbsp fresh marjoram
- 3 dried bay leaves
- ½ tsp ground allspice
- 1 pinch ground cloves
- 300 g water
- 30 g plain flour
- 100 g red capsicum, cut into thin slices
- 100 g green capsicum, cut into thin slices
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2134.3 kJ / 508.2 kcal
- Protides
- 37.9 g
- Glucides
- 38.5 g
- Lipides
- 21 g
- Graisses saturées
- 21 g
- Fibre
- 8.4 g
- Sodium
- 1213.9 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Beef Burgundy
1h 45min
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Classic meatloaf
1h 35min
Beef and pepper ragu
2h 15min
Meatloaf with red sauce
1h 15min
Tomato basil chicken stew
35min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Southern-style pork and bean casserole
40min
Irish stew
1h 30min
Meatloaf with onion gravy
1h 30min