
Appareils et accessoires
Beef, apricot and pine nut pastilla
Préparation 30min
Total 1h 20min
6 portions
Ingrédients
-
brown onion cut into halves1
-
olive oil plus extra for greasing and brushing30 g
-
ground cumin2 tsp
-
ground cinnamon plus extra for dusting1 tbsp
-
ground coriander2 tsp
-
fennel seeds2 tsp
-
saffron1 pinch
-
beef mince500 g
-
water80 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
pine nuts plus extra for garnishing20 g
-
dried apricots cut into quarters150 g
-
sultanas (optionnel)50 g
-
lemon zest and juice1
-
filo pastry8 sheet
-
icing sugar for dusting
Infos nut. par 1 portions
Calories
456.1 kcal /
1915.8 kJ
Protides
23.8 g
Lipides
25 g
Glucides
31.6 g
Fibre
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Moroccan street food
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande