Paprika chicken with sour cream sauce

Paprika chicken with sour cream sauce

4.5 1.6K évaluations
Préparation 15min
Total 1h 15min
4 portions

Ingrédients

  • fresh parsley leaves only
    6 sprigs
  • brown onion (approx. 150 g), cut into halves
    1
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    20 g
  • sweet paprika
    3 tsp
  • tomato paste
    40 g
  • white wine
    100 g
  • water
    50 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • sour cream plus extra for serving
    100 g
  • skinless, boneless chicken thighs trimmed (optional) and cut into halves
    1000 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 553.5 kcal / 2324.8 kJ
Protides 46.2 g
Lipides 39 g
Glucides 4.6 g
Fibre 2.2 g
Graisses saturées 15.2 g
Sodium 427.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...