Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 gousses d'ail
- 2 oignons, coupés en deux
- 50 g de sucre roux
- 15 g d'huile de tournesol
- 500 g de raisins rouges
- 40 g de vinaigre de vin rouge
- 40 g de raisins secs
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 verre
- Calories
- 1187 kJ / 284 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 52 g
- Fat
- 5 g
- Fibre
- 3.8 g
In Collections
Alternative recipes
Confiture de tomates aux épices
13h
Chutney de figues
4h
Chutney d'abricots
4h
Chutney à la mangue
4h
Chutney pomme-oignon-ananas
4h
Confiture de tomates vertes
24h
Chutney de canneberges
1h
Confiture de lard
25 min
Confiture concombre-vanille
20 min
Chutney de poires
55min
Confiture de vin aux épices
12h
Confiture abricot-amande à la rose
6h 45min