Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 100 g d'oignon rouge, émincé finement
- 500 g d'abricots frais, coupés en deux et dénoyautés
- 50 g de raisins secs
- 8 c. à soupe de miel crémeux, neutre
- 1 pincée de fenouil en poudre
- 2 pincées de coriandre en poudre
- 2 pincées de cumin en poudre
- 2 pincées de gingembre en poudre
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre 5 baies
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 1340 kJ / 318.1 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Carbohydrates
- 58.4 g
- Fat
- 9.7 g
In Collections
Alternative recipes
Confiture d'abricots
6h
Confiture de tomates vertes
24h
Confiture pêche-myrtille
6h
Confiture melon-anis
6h
Pêche pochée au thym
3h 20min
Marmelade d'oranges
1h 30min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35min
Poires au vin rouge
3h 20min
Confiture de Noël à l'orange
1h
Confiture pomme, amande, fève tonka
45min
Marmelade aux 3 agrumes
6h
Confiture mirabelle-gingembre
1h