Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 chorizo sausages (approx. 250 g), skins removed, cut into slices (1 cm)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 eschalots, peeled and cut into halves (approx. 100 g)
- 2 celery stalks, cut into pieces (approx. 90 g)
- 150 g floury potatoes (e.g. Royal Blue, Ruby Lou, Coliban), peeled and cut into pieces (3 cm)
- 700 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 350 - 400 g scallops (approx. 18 scallops)
- 200 g pouring (whipping) cream
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1371.2 kJ / 326.3 kcal
- Protides
- 21.5 g
- Glucides
- 7.7 g
- Lipides
- 23.3 g
- Graisses saturées
- 10.8 g
- Fibre
- 1.7 g
- Sodium
- 864.7 mg
Recettes alternatives
Seafood and corn chowder
40min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Hearty seafood chowder
1h
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15 min
Hearty seafood chowder
45min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min