Creamy scallop soup with chorizo

Creamy scallop soup with chorizo

4.2 19 évaluations
Préparation 20min
Total 30min
6 portions

Ingrédients

  • chorizo sausages (approx. 250 g), skins removed, cut into slices (1 cm)
    2
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • eschalots peeled and cut into halves (approx. 100 g)
    2
  • celery stalks cut into pieces (approx. 90 g)
    2
  • floury potatoes (e.g. Royal Blue, Ruby Lou, Coliban), peeled and cut into pieces (3 cm)
    150 g
  • water
    700 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • scallops (approx. 18 scallops)
    350 - 400 g
  • pouring (whipping) cream
    200 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing

Infos nut. par 1 portion

Calories 326.3 kcal / 1371.2 kJ
Protides 21.5 g
Lipides 23.3 g
Glucides 7.7 g
Fibre 1.7 g
Graisses saturées 10.8 g
Sodium 864.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...