Spiralized Pumpkin with Salami, Gorgonzola and Walnuts
TM6

Spiralized Pumpkin with Salami, Gorgonzola and Walnuts

( Pas d’évaluation )

Ingrédients

  • 700 g pumpkins peeled, cut in pieces that fit through feeder tube
  • 30 g walnuts
  • 250 g fennel bulbs cut in quarters
  • 1 garlic clove
  • 30 g olive oil
  • 150 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 300 g salami thinly sliced
  • 150 g Gorgonzola, dolce (soft texture) (see tips)
  • fresh parsley leaves chopped, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
566.5 kcal / 2370 kJ
Protides
24.9 g
Lipides
43 g
Glucides
23.1 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
15.5 g
Sodium
1334.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

Tout montrer