
Appareils et accessoires
Turkey and Corn Soup
Préparation 25min
Total 1h 5min
6 portions
Ingrédients
-
yellow onion in pieces4 oz
-
celery in pieces2 oz
-
carrots in pieces2 oz
-
jalapeño peppers (optionnel) to taste, de-stemmed and de-seeded1 - 2
-
garlic cloves3
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
salt to taste¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
olive oil½ oz
-
chicken stock28 oz
-
mashed potatoes10 oz
-
gravy8 oz
-
cooked turkey meat shredded12 oz
-
cannellini beans (approx. 15 oz), drained1 can
-
sweet corn kernels (approx. 15 oz), drained1 can
-
fresh parsley leaves to garnish
Infos nut. par 1 portion
Calories
247 kcal /
1033 kJ
Protides
21 g
Lipides
8 g
Glucides
25 g
Fibre
3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Thankful for Leftovers
10 Recettes
États-Unis
États-Unis